Karakteranalyse

Leuk dat je geïnteresseerd bent in een karakteranalyse!

Hieronder vind je een vragenlijst.

In deze vragenlijst zie je 50 ‘ja/nee’ vragen over het karakter van jouw paard. Neem elke vraag door. Beantwoord je een vraag met ‘ja’, noteer dan het nummer van die vraag.

Heel de lijst doorgelopen? Vul het contactformulier onder aan deze pagina in en klik op ‘Send’.

Heb je het contactformulier ingevuld, dan verzoek ik je om € 35,- over te maken op rekeningnummer NL97 KNAB 0406 5211 82 op naam van Joyful Paardentraining, met vermelding van ‘karakteranalyse + jouw naam’ als betalingskenmerk.

Heb je liever een tikkie? Dat kan natuurlijk ook. Stuur me dan even een appje.

Na ontvangst van de nummers en de betaling, ga ik het karakter van jouw paard analyseren. Hierna hebben we telefonisch contact om de analyse te bespreken en kun je al jouw vragen over het karakter van je paard stellen.

Tijdens het telefoongesprek krijg je veel informatie. Daarom krijg je na ons telefoongesprek een digitaal verslag, zodat je alles nog eens rustig door kan lezen.

Als bonus bied ik een fotoreading aan. Als je een recente foto van je paard stuurt, ga ik na of je paard een boodschap voor je heeft. Ook mag je 3 open vragen meesturen waarvan jij wil dat ik die aan je paard stel. De uitkomsten van de reading worden opgenomen in het verslag.

(Disclaimer: Ik ben pas gestart met de fotoreadingen. Om me hierin verder te ontwikkelen maken ze voor nu als bonus onderdeel uit van de karakteranalyse. Feedback op de readingen wordt door mij dan ook heel erg gewaardeerd.)