Diensten

Klik op de dienst voor meer informatie.

Trailerlaadtraining

Op wedstrijd gaan wanneer je maar wil. Op vakantie gaan met je paard en genieten van nieuwe omgevingen. Of er gewoon zeker van zijn dat je paard de trailer op loopt als hij naar de kliniek zou moeten.

Deze dingen zijn niet vanzelfsprekend als je paard de trailer niet op durft óf niet in de trailer blijft staan. Het is niet alleen heel frustrerend als het trailerladen niet lukt, maar ook de band met je paard wordt er niet beter op.

Gelukkig zijn trailerlaadproblemen erg goed op te lossen. Ik kom je hier graag bij helpen, zodat je na de training foto’s kan sturen van de lintjes die je op wedstrijden gewonnen hebt of van dat ene mooie bospad op die plek ver van huis.

Heeft je paard nog nooit een trailer gezien? Dan help ik je graag om het trailerladen op een goede manier aan te leren. Zo voorkom je dat er ooit problemen ontstaan. 

Benieuwd wat de kosten zijn? Klik hier.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Hier kun je contact met mij opnemen.

Obstakeltraining

Ook wel bekend als schriktraining. Maar ik wil niet dat je paard schrikt. Ik wil dat je paard om leert gaan met onverwachte situaties. Dat jullie samen obstakels kunnen overwinnen.

Voor een obstakeltraining neem ik verschillende objecten mee die we samen met je paard gaan onderzoeken. Tijdens dit onderzoeken leer ik jou je paard beter lezen en geef ik je handvatten voor als de spanning te hoog oploopt. Zodat deze training vooral heel erg leuk is en je paard voortaan blij wordt als jullie iets vreemds tegen komen.

Waar ik zelf een hekel aan heb, zijn de obstakeltrainingen waarbij er heel veel paarden tegelijk in de bak rondlopen. Niet alleen kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen, maar ik vind het vooral heel belangrijk dat je alle aandacht krijgt die jij en je paard nodig hebben. Daarom werk ik met maximaal 2 combinaties tegelijk.

Benieuwd wat de kosten zijn? Klik hier.

Wil je een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Hier kun je contact met mij opnemen.